Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HDK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - heden

Genre

metal

HDK

HDK is een project van Sander Gommans, de Limburgse gitarist en songschrijver van After Forever. Hij werkt vanaf 2006 enkele jaren met tussenpozen aan de gevarieerde metalplaat System Overload waarop hij wordt bijgestaan door onder anderen grunter Mike Scheijen (37 StabwoundZ), rapper Paul Niessen, zanger Jos Serverens, drummer Ariën van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Sander Gommans   componist, gitaar

Genoemd in de biografie van

2007   After Forever
2008   Marcel Coenen

Biografie HDK

HDK is een project van Sander Gommans, de Limburgse gitarist en songschrijver van After Forever. Hij werkt vanaf 2006 enkele jaren met tussenpozen aan de gevarieerde metalplaat System Overload waarop hij wordt bijgestaan door onder anderen grunter Mike Scheijen (37 StabwoundZ), rapper Paul Niessen, zanger Jos Serverens, drummer Ariën van Weesenbeek (God Dethroned), toetsenist Joost van den Broek (After Forever), Arjen Lucassen (Ayreon), vocalist Patrick Savelkoul (Callenish Circle), de Duitse zangeres Amanda Somerville en de Braziliaanse zanger Andre Matos (ex-Angra). System Overload bevat een mix van death metal, thrash metal, rock, gothic en klassieke metal. HDK is de afkorting van Hate Death Kill.

Discografie HDK

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video HDK

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer