Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HEDON

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Hedon

Het Zwolse poppodium Hedon bestaat sinds 1973 en is sinds 1996 gevestigd in gebouw De Branie. Het podium programmeert breed, van toegankelijke jazz tot metal en van pop tot dance. Naast de wekelijkse concerten vinden er ook vaak danceparty's plaats. Verder zijn er concerten onder de noemer Check This, waarbij ...
Volledige biografie...

Biografie Hedon

Het Zwolse poppodium Hedon bestaat sinds 1973 en is sinds 1996 gevestigd in gebouw De Branie. Het podium programmeert breed, van toegankelijke jazz tot metal en van pop tot dance. Naast de wekelijkse concerten vinden er ook vaak danceparty's plaats. Verder zijn er concerten onder de noemer Check This, waarbij met subsidie jongeren op goedkope wijze kennis kunnen maken met de grotere acts. Hedon werkt samen met Kunst en Cultuur Overijssel, bijvoorbeeld met het organiseren van De Oogst van Overijssel. Daarnaast organiseert Hedon samen met het Van Eigen Bodem festival de NederpopPrijs. Bands van het Zwols Popfront krijgen de gelegenheid om het voorprogramma te verzorgen bij concerten.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Hedon

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer