Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HENK & MELLE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Henk & Melle in 2011

Genre

pop/rock

Henk & Melle

Henk & Melle is het duo Henk Koorn (Hallo Venray) en Melle de Boer (John Dear Mowing Club). Eind februari 2011 nemen ze gezamenlijk in boerderij Rootnoot te Utrecht liedjes op voor een album dat naar de boerderij is vernoemd. De cd wordt op 1 oktober in hetzelfde jaar gepresenteerd ...
Volledige biografie...

Bezetting

Melle de Boer   gitaar, zang
Henk Koorn   gitaar, zang

Overige muzikanten

Natasha van Waardenburg   basgitaar, toetsinstrumenten
Thijs van Teijlingen   drums

Genoemd in de biografie van

2011   Hallo Venray
2011   John Dear Mowing Club

Biografie Henk & Melle

Henk & Melle is het duo Henk Koorn (Hallo Venray) en Melle de Boer (John Dear Mowing Club). Eind februari 2011 nemen ze gezamenlijk in boerderij Rootnoot te Utrecht liedjes op voor een album dat naar de boerderij is vernoemd. De cd wordt op 1 oktober in hetzelfde jaar gepresenteerd in het Paard van Troje in Den Haag. Henk & Melle treedt op als vierkoppige band met Natscha van Waardenburg op toetsen en bas en Thijs van Teijlingen (Woot) op drums.

Discografie Henk & Melle

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Henk & Melle

Audio/Video Henk & Melle

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer