Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HERRIE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1999 - 2003

Genre

kinderpop, pop/rock

Online

Officiële website

Herrie

Herrie maakt muziektheater voor kinderen. Na Wachten Op De Sint (2000) speelt de band het programma Herrie Met De Sint (2002) dat ook op cd verschijnt. Herrie werkt in 2003 mee aan het televisieprogramma Groeten Uit Nederland van de VPRO. Bandlid Herman Erbé is afkomstig uit het populaire duo Circus ...
Volledige biografie...

Bezetting

Frank Schaafsma   basgitaar
Johan Hoogeboom   toetsinstrumenten
André Hoekstra   drums
Walter Kuipers   viool
Herman Erbé   gitaar, zang

Overige muzikanten

Piet van Leeuwen   basgitaar

Genoemd in de biografie van

1997   Herman Erbé
2000   Circus Custers

Biografie Herrie

Herrie maakt muziektheater voor kinderen. Na Wachten Op De Sint (2000) speelt de band het programma Herrie Met De Sint (2002) dat ook op cd verschijnt. Herrie werkt in 2003 mee aan het televisieprogramma Groeten Uit Nederland van de VPRO. Bandlid Herman Erbé is afkomstig uit het populaire duo Circus Custers.

Discografie Herrie

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Herrie

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer