Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HET BOLWERK

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Het Bolwerk

Online

website

Het Bolwerk

In Het Bolwerk in Sneek wordt de nadruk gelegd op een brede programmering. Naast popconcerten worden er ook kindervoorstellingen en (muziek)theatervoorstellingen gehouden. Verder participeert Het Bolwerk in samenwerkingsprojecten met diverse organisaties. Het Bolwerk wordt begin jaren tachtig opgericht. Na een verbouwing is het complex sinds 2009 weer helemaal geopend. De ...
Volledige biografie...

Biografie Het Bolwerk

In Het Bolwerk in Sneek wordt de nadruk gelegd op een brede programmering. Naast popconcerten worden er ook kindervoorstellingen en (muziek)theatervoorstellingen gehouden. Verder participeert Het Bolwerk in samenwerkingsprojecten met diverse organisaties. Het Bolwerk wordt begin jaren tachtig opgericht. Na een verbouwing is het complex sinds 2009 weer helemaal geopend. De zaalgrootte kan worden aangepast aan het evenement en verder beschikt de zaal over een skybox. Daarnaast kunnen in de bar ook intieme optredens worden verzorgd.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Het Bolwerk

Audio/Video Het Bolwerk

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer