Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HET PODIUM

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Het Podium

Het Podium in Hoogeveen is in 1998 opgericht, als opvolger van jongerencentrum De Boks. Het is een cultureel activiteitencentrum waar breed wordt geprogrammeerd. Naast concerten zijn er ook theatervoorstellingen. De activiteiten zijn niet meer alleen gericht op jongeren. Jaarlijks wordt het culturele seizoen in Hoogeveen ingeluid met het festival UITdagenD, ...
Volledige biografie...

Biografie Het Podium

Het Podium in Hoogeveen is in 1998 opgericht, als opvolger van jongerencentrum De Boks. Het is een cultureel activiteitencentrum waar breed wordt geprogrammeerd. Naast concerten zijn er ook theatervoorstellingen. De activiteiten zijn niet meer alleen gericht op jongeren. Jaarlijks wordt het culturele seizoen in Hoogeveen ingeluid met het festival UITdagenD, waar Het Podium ook aan deelneemt.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Het Podium

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer