Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HIJACK CHARLIE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2001 - heden

Genre

rock

Hijack Charlie

Na het uitbrengen van zijn soloplaat Nightprowler vormt zanger Machiel Boon uit Noord-Holland een band om het materiaal live uit te voeren. Sucker For Your Love, de eerste single van Hijack Charlie, wordt geproduceerd door Evert Nieuwstede (Urban Heroes) en John Sonneveld. Nieuwstede voegt zich bij de band en verzorgt ...
Volledige biografie...

Bezetting

Dirk Dee   drums
Evert Nieuwstede   achtergrondzang, gitaar
Machiel Boon   zang

Biografie Hijack Charlie

Na het uitbrengen van zijn soloplaat Nightprowler vormt zanger Machiel Boon uit Noord-Holland een band om het materiaal live uit te voeren. Sucker For Your Love, de eerste single van Hijack Charlie, wordt geproduceerd door Evert Nieuwstede (Urban Heroes) en John Sonneveld. Nieuwstede voegt zich bij de band en verzorgt akoestische gitaarpartijen en achtergrondzang.

Discografie Hijack Charlie

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Hijack Charlie

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer