Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HOFFMAN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2013 - heden

Genre

Nederlandstalig, pop/rock

Online

Facebook

Hoffman

Hoffman heet tot 2013 PIET en speelt veel in en rondom Amsterdam als Nederlandstalige pop-folkformatie. De band neemt een plaat op met Ben Kribben (Van Dik Hout), wordt geselecteerd voor de Grote Prijs van Nederland en de Popronde. Met behulp van crowdfunding wordt geld bijeen gebracht om het album Neon ...
Volledige biografie...

Biografie Hoffman

Hoffman heet tot 2013 PIET en speelt veel in en rondom Amsterdam als Nederlandstalige pop-folkformatie. De band neemt een plaat op met Ben Kribben (Van Dik Hout), wordt geselecteerd voor de Grote Prijs van Nederland en de Popronde. Met behulp van crowdfunding wordt geld bijeen gebracht om het album Neon te kunnen realiseren.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Hoffman

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer