Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HUUB VAN DER LUBBE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1953 - heden

Genre

zang

Huub van der Lubbe

Huub van der Lubbe is vooral bekend als zanger en tekstschrijver van De Dijk. Daarnaast werkt hij aan soloprojecten (o.a. het album 'Simpel verlangen' uit 2013) en is hij af en toe als acteur te zien in films en series. In 2018 ontvangt hij de Lennaert Nijgh Prijs voor zijn ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

1981   Arthur Ebeling
1998   Frédérique Spigt

Biografie Huub van der Lubbe

Huub van der Lubbe is vooral bekend als zanger en tekstschrijver van De Dijk. Daarnaast werkt hij aan soloprojecten (o.a. het album 'Simpel verlangen' uit 2013) en is hij af en toe als acteur te zien in films en series. In 2018 ontvangt hij de Lennaert Nijgh Prijs voor zijn werk als tekstschrijver.

In bezetting van

Concordia   zang
De Dijk   zang
Stampei   zang

Discografie Huub van der Lubbe

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Huub van der Lubbe

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer