Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

I WANNABEE & THE WANNABEES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Bandfoto I Wannabee & The Wannabees, 2010

Periode

2006 - 2012

Genre

coverbands, pop/rock

I Wannabee & The Wannabees

Eenergieke liveband die eigen werk combineert met uptempo covers van artiesten zoals Danny de Munk, Herman van Veen en Doe Maar.
Volledige biografie...

Bezetting

Peter Bakker   gitaar, zang

Overige muzikanten

Cor Klarenbeek   drums, sampler, zang
Annemieke Klarenbeek   basgitaar, zang

Biografie I Wannabee & The Wannabees

Eenergieke liveband die eigen werk combineert met uptempo covers van artiesten zoals Danny de Munk, Herman van Veen en Doe Maar.

2006 - 2012

Zanger/gitarist Peter Bakker en drummer/achtergrondzanger Cor Klarenbeek spelen al sinds 1999 samen in diverse formaties als ze in 2006 samen met Annemieke Klarenbeek op bas/achtergrondzang de band I Wannabee and the Wannabees oprichten.

De band ontwikkelt zich tot een energieke liveband. Ze spelen eigen werk en uptempo covers van artiesten zoals Danny de Munk, Herman van Veen en Doe Maar.

In 2009 speelt de band speelt onder meer in Paradiso tijdens het Zakkersfestival georganiseerd door VanKatoen en op het Bevrijdingsfestival Almere voor 10.000 man. Ook doet de band een optreden in de tv-show ‘Schreeuw van de Leeuw’ waarbij de band een pret-punk-rockversie speelt van Verdomd Alleen: Danny de Munk zingt mee. De band bestaat van 2006 t/m 2012.

Na 2012 verandert de bandnaam in Be Who You Wannabee met dezelfde bandleden met toevoeging van zangeres Tanja. Vanaf 2017 gaat de band door als Anouk-tributeband met deze zelfde bandleden.

Danny de Munk VanKatoen

Discografie I Wannabee & The Wannabees

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's I Wannabee & The Wannabees

Audio/Video I Wannabee & The Wannabees

Video I Wannabee & The Wannabees

I Wannabee and the Wannab...
I Wannabee and the Wannabees - Nederdood (Officiële Videoclip)
I Wannabee and the Wannab...
I Wannabee and the Wannabees - Roodkapje (Videoclip 2011)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
I Wannabee and the Wannabees - Nederdood (Officiële Videoclip)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer