Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

IGOR LEAO MAIA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

hedendaags

Biografie Igor Leão Maia

Igor Leão Maia is in 1988 geboren in Campinas, Brazilië. In 1997 begon hij zijn vioolstudie aan de Martin Luther King School in Providence, Verenigde Staten. Hij vervolgde zijn vioolstudie in Brazilië bij Alexandre Chagas (1998-2001), Fabrizzio Ribeiro (2001-2004) en Esdras Rodrigues (2005-2006). Daarna studeerde hij altviool bij Emerson de Biaggi ...
Volledige biografie...

Biografie Igor Leão Maia

Igor Leão Maia is in 1988 geboren in Campinas, Brazilië.
In 1997 begon hij zijn vioolstudie aan de Martin Luther King School in Providence, Verenigde Staten. Hij vervolgde zijn vioolstudie in Brazilië bij Alexandre Chagas (1998-2001), Fabrizzio Ribeiro (2001-2004) en Esdras Rodrigues (2005-2006). Daarna studeerde hij altviool bij Emerson de Biaggi (2006). Daarnaast studeerde hij muziektheorie en compositie bij Frederick Carrillo, Raul do Valle (2001-2004), Patrício da Silva, Jônatas Manzolli en Denise Garcia. Sinds 2006 studeert hij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Diderik Wagenaar en Cornelis de Bondt.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Igor Leão Maia

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer