Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

INNERSLEEVE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Innersleeve

Periode

1980 - 1995

Genre

rock

Innersleeve

Innersleeve is een project van gitarist Dany Lademacher en zanger Emile den Tex, aangevuld met bijdragen van gerenommeerde gastmuzikanten. Het album Lademacher's Innersleeve (1981) wordt gevolgd door een tournee met een zesmansband. Pas midden jaren negentig wordt Innersleeve vervolgt met opnamesessies in Wisseloord met bassist Ruud Englebert, drummer Henri van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Emile den Tex   zang
Dany Lademacher   gitaar

Overige muzikanten

Ken Spence   saxofoon
Cees van der Laarse   basgitaar
Robert Jan Stips   toetsinstrumenten
Harry Hardholt   gitaar
Åke Danielson   toetsinstrumenten
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1977   Dany Lademacher
1980   Åke Danielson
1980   Herman Brood
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Innersleeve

Innersleeve is een project van gitarist Dany Lademacher en zanger Emile den Tex, aangevuld met bijdragen van gerenommeerde gastmuzikanten. Het album Lademacher's Innersleeve (1981) wordt gevolgd door een tournee met een zesmansband. Pas midden jaren negentig wordt Innersleeve vervolgt met opnamesessies in Wisseloord met bassist Ruud Englebert, drummer Henri van Bergen en producer Attie Bauw. Deze sessies leiden in 1995 tot de single Like A Rolling Stone.

Discografie Innersleeve

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Innersleeve

Audio/Video Innersleeve

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer