Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

INTO THE WOODS

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2010 - heden

Genre

dance

Online

Website
Facebook

Into The Woods

Into The Woods is een dancefestival in het bos nabij het Openluchttheater in Amersfoort. De headliners tijdens de vierde editie op 14 september 2013 zijn James Holden, Simian Mobile Disco, Oliver Koletzki en Luke Abbot. Nederlandse acts die op die dag spelen zijn onder meer Jasper Wolff & Maarten Mittendorf, ...
Volledige biografie...

Biografie Into The Woods

Into The Woods is een dancefestival in het bos nabij het Openluchttheater in Amersfoort. De headliners tijdens de vierde editie op 14 september 2013 zijn James Holden, Simian Mobile Disco, Oliver Koletzki en Luke Abbot. Nederlandse acts die op die dag spelen zijn onder meer Jasper Wolff & Maarten Mittendorf, Tom Trago, Jameszoo en Jungle By Night Soundsystem. Er is ook een podium voor nieuw talent.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Into The Woods

Audio/Video Into The Woods

Video Into The Woods

Into the Woods 2013 datum
Into the Woods 2013 datum
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Into the Woods 2013 datum

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer