Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JACK EN BILL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Uit de fotocollectie van Beeld en Geluid: Jack en Bil bij tvprogramma Nou Jij Weer

Periode

1963 - 1964

Jack en Bill

Jack en Bill zijn een kinderduo bestaande uit de Indische broertjes Hoyer uit Dordrecht. Ze worden ondekt bij het talentenprogramma Audities in 1963. Producer Jack Bulterman neemt enkele singles met hen op, voornamelijk kinderliedjes. In 1964 treden zij op als voorprogramma bij The Beatles in Blokker. In 1980 duikt Bill ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jack Hoyer   gitaar, zang
Bill Hoyer   zang

Biografie Jack en Bill

Jack en Bill zijn een kinderduo bestaande uit de Indische broertjes Hoyer uit Dordrecht. Ze worden ondekt bij het talentenprogramma Audities in 1963. Producer Jack Bulterman neemt enkele singles met hen op, voornamelijk kinderliedjes. In 1964 treden zij op als voorprogramma bij The Beatles in Blokker. In 1980 duikt Bill Hoyer op in de Polle Eduard Band. Jack Hoyer overlijdt op 9 maart 2014 op 63-jarige leeftijd.

Discografie Jack en Bill

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Jack en Bill

Audio/Video Jack en Bill

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer