Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JAN & ANNY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Jan & Anny in 2011

Periode

2009 - heden

Genre

amusementsmuziek, palingpop, pop/rock

Jan & Anny

Jan & Anny zijn Jan Keizer en Annie (Anny) Schilder uit Volendam. Beide vocalisten maakten deel uit van BZN, Schilder tot 1984 en Keizer tot aan het afscheid in 2007. Een kwart eeuw na hun laatste samenwerking doet het duo in december 2009 een gezamenlijk gelegenheidsoptreden tijdens het 80ste verjaardagsfeest ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jan Keizer   zang
Anny Schilder   zang

Genoemd in de biografie van

2009   Anny Schilder
2009   BZN

Biografie Jan & Anny

Jan & Anny zijn Jan Keizer en Annie (Anny) Schilder uit Volendam. Beide vocalisten maakten deel uit van BZN, Schilder tot 1984 en Keizer tot aan het afscheid in 2007. Een kwart eeuw na hun laatste samenwerking doet het duo in december 2009 een gezamenlijk gelegenheidsoptreden tijdens het 80ste verjaardagsfeest van televisiepresentatrice Mies Bouwman. Het optreden smaakt naar meer. Na de zomersingle Take Me To Ibiza (juli 2010) verschijnt het album Together Again (sept 2010) en gaan Jan & Anny vanaf november 2011 drie maanden op theatertournee met naast het nieuwe repertoire ook hits van BZN. Het duo treedt 28 oktober 2012 op voor zevenduizend Roemeense fans in theater Sala Palatului te Boekarest. Ze presenteren op 15 februari 2013 in Old Dutch te Volendam hun tweede gezamenlijke album The Two Of Us.

Discografie Jan & Anny

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Jan & Anny

Audio/Video Jan & Anny

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer