Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JAN BOEREN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1956 - heden

Genre

hedendaags

Biografie Jan Boeren

Jan Boeren werd geboren op 11 mei 1956 te Breda. Opleiding Vanaf zijn twaalfde jaar had hij pianoles en componeerde regelmatig sinds zijn zestiende. Hij studeerde piano aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Afgezien van het een jaar lang volgen van de groepslessen compositie, bij Joep Straesser aan het Utrechts Conservatorium, is ...
Volledige biografie...

Biografie Jan Boeren

1956

Jan Boeren werd geboren op 11 mei 1956 te Breda.


Opleiding

Vanaf zijn twaalfde jaar had hij pianoles en componeerde regelmatig sinds zijn zestiende. Hij studeerde piano aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Afgezien van het een jaar lang volgen van de groepslessen compositie, bij Joep Straesser aan het Utrechts Conservatorium, is Jan Boeren als componist autodidact.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Jan Boeren

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer