Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JAN MOLTHOFF

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

24-06-1943 - heden

Genre

componist, hedendaags

Jan Molthoff

Jan Molthoff studeert muziektheorie bij Joep Straesser en compositie bij Ton de Leeuw aan het Utrechts Conservatorium. Hij is enige jaren verbonden aan het Rotterdams Conservatorium als docent analyse, harmonie en contrapunt. Daarna werkt hij als grafisch ontwerper. Hij componeert onder meer 'Conjectures and refutations 1' voor piano, 'Conjectures and refutations ...
Volledige biografie...

Instrumenten

componist

Biografie Jan Molthoff

Jan Molthoff studeert muziektheorie bij Joep Straesser en compositie bij Ton de Leeuw aan het Utrechts Conservatorium. Hij is enige jaren verbonden aan het Rotterdams Conservatorium als docent analyse, harmonie en contrapunt. Daarna werkt hij als grafisch ontwerper. Hij componeert onder meer 'Conjectures and refutations 1' voor piano, 'Conjectures and refutations 3' voor blaaskwintet en 'Preface' voor vier violen.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Jan Molthoff

Video Jan Molthoff

Conjectures & Refutations...
Conjectures & Refutations - Jan Molthoff (1943-2016)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Conjectures & Refutations - Jan Molthoff (1943-2016)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer