Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JAN DEN BOER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Jan den Boer

Periode

1932 - heden

Genre

hedendaags

Biografie Jan den Boer

Jan den Boer werd geboren te Den Haag op 4 augustus 1932. Opleiding Na het afsluiten van de HBS-B te Den Haag studeerde hij aan de Rijksluchtvaartschool en bij de KLM. Hij kreeg pianolessen van Minka van Aken, Willem Andriessen en Jaap Spaanderman. Activiteiten Jan den Boer werkte als gezagvoerder bij de KLM. Als ...
Volledige biografie...

Biografie Jan den Boer

1932

Jan den Boer werd geboren te Den Haag op 4 augustus 1932.


Opleiding

Na het afsluiten van de HBS-B te Den Haag studeerde hij aan de Rijksluchtvaartschool en bij de KLM. Hij kreeg pianolessen van Minka van Aken, Willem Andriessen en Jaap Spaanderman.


Activiteiten

Jan den Boer werkte als gezagvoerder bij de KLM. Als componist is hij autodidact.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Jan den Boer

Audio/Video Jan den Boer

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer