Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JAYBEEZ

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1997 - 2003

Genre

pop

Online

Officiële website

Jaybeez

Zangeres Juliette Brans (Seven Eleven) en gitarist Jaap Berends ontmoeten elkaar in de kantine van de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem waar beide muzikanten studeren. Hun eerste uitvoering als duo is een nummer van Tuck & Patty. Op hun door Michiel Hoogenboezem geproduceerde debuutalbum staan door henzelf geschreven, Engelstalige, semi-akoestische ...
Volledige biografie...

Bezetting

Juliette Brans   zang
Jaap Berends   gitaar

Genoemd in de biografie van

2001   Hans van den Hurk
2002   Seven Eleven

Biografie Jaybeez

Zangeres Juliette Brans (Seven Eleven) en gitarist Jaap Berends ontmoeten elkaar in de kantine van de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem waar beide muzikanten studeren. Hun eerste uitvoering als duo is een nummer van Tuck & Patty. Op hun door Michiel Hoogenboezem geproduceerde debuutalbum staan door henzelf geschreven, Engelstalige, semi-akoestische popliedjes.

Discografie Jaybeez

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Jaybeez

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer