Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JAZZCLUB MAHOGANY HALL

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

jazz

Online

website

Jazzclub Mahogany Hall

Jazzclub Mahogany Hall in Edam bestaat sinds de vroege jaren zeventig. Het is in die tijd een van de eerste clubs die ruimte geeft aan nieuwe, experimentele jazz. Alle soorten jazz komen er aan bod, maar er is ook plaats voor blues en wereldmuziek. Naast de muziek onderscheidt de club ...
Volledige biografie...

Biografie Jazzclub Mahogany Hall

Jazzclub Mahogany Hall in Edam bestaat sinds de vroege jaren zeventig. Het is in die tijd een van de eerste clubs die ruimte geeft aan nieuwe, experimentele jazz. Alle soorten jazz komen er aan bod, maar er is ook plaats voor blues en wereldmuziek. Naast de muziek onderscheidt de club zich door de (foto)tentoonstellingen die er ieder seizoen worden gehouden.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Jazzclub Mahogany Hall

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer