Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JIM TAIHUTTU

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

06-07-1981 - heden

Genre

dance, hiphop, piano, synthesizer

Pseudoniemen

Jim Aasgier

Jim Taihuttu

Jim Taihuttu is filmregisseur, dj en mede-oprichter van het filmproductiebureau Habbekrats. Het bureau is verantwoordelijk voor videoclips van ondere andere The Opposites (Dom, Lomp & Famous), Opgezwolle (Hoedenplank) en DuvelDuvel (Wie Is Ut). In 2011 komt zijn eerste speelfilm Rabat uit, in 2013 regisseert hij de donkere film Wolf. Als ...
Volledige biografie...

Instrumenten

piano, synthesizer

Biografie Jim Taihuttu

Jim Taihuttu is filmregisseur, dj en mede-oprichter van het filmproductiebureau Habbekrats. Het bureau is verantwoordelijk voor videoclips van ondere andere The Opposites (Dom, Lomp & Famous), Opgezwolle (Hoedenplank) en DuvelDuvel (Wie Is Ut). In 2011 komt zijn eerste speelfilm Rabat uit, in 2013 regisseert hij de donkere film Wolf. Als Jim Aasgier is hij onderdeel van dancecollectief Yellow Claw.

In bezetting van

Yellow Claw   draaitafels, producer

Discografie Jim Taihuttu

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Jim Taihuttu

Audio/Video Jim Taihuttu

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer