Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JONGERENCENTRUM BUKBUK

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Jongerencentrum BukBuk

BukBuk in Heiloo begint in 1968 op een zolder met twee lage balken. Bezoekers moeten bukken om binnen te komen en zo ontstaat al snel de naam van het jongerencentrum. Tegenwoordig is niet meer alleen de zolder, maar het hele pand beschikbaar. Het aanbod bestaat voornamelijk uit muziek, daarnaast ook ...
Volledige biografie...

Biografie Jongerencentrum BukBuk

BukBuk in Heiloo begint in 1968 op een zolder met twee lage balken. Bezoekers moeten bukken om binnen te komen en zo ontstaat al snel de naam van het jongerencentrum. Tegenwoordig is niet meer alleen de zolder, maar het hele pand beschikbaar. Het aanbod bestaat voornamelijk uit muziek, daarnaast ook jeugdtheater en andere jeugdactiviteiten. Vanaf september 2010 is er een geluidsstudio aanwezig, waar beginnende bands onder begeleiding een album kunnen opnemen. Onder de naam Jouw Feessie is er voor zestienplussers een competitie voor het organiseren van het beste feest. De winnaars krijgen een budget om een groot eindfeest te geven.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Jongerencentrum BukBuk

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer