Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JULIA ZAHRA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Bron: officiële website

Periode

28-07-1995 - heden

Genre

pop, singer-songwriter

Online

Officiële website

Julia Zahra

Julia Zahra wint in 2013 de talentenjacht The Voice Of Holland. Onder haar eigen naam (Julia van der Toorn) brengt ze in 2014 haar eerste album uit. Vanaf 2015 presenteert ze zich onder de artiestennaam Julia Zahra. In dat jaar doet ze ook mee aan het tv-programma De Beste Zangers ...
Volledige biografie...

Genoemd in de biografie van

2013   Marco Borsato
2014   Jeroen Rietbergen

Concerten & Festivals

i.s.m. Podiuminfo / Festivalinfo

13-2-21, TivoliVredenburg, Utrecht

Biografie Julia Zahra

Julia Zahra wint in 2013 de talentenjacht The Voice Of Holland. Onder haar eigen naam (Julia van der Toorn) brengt ze in 2014 haar eerste album uit. Vanaf 2015 presenteert ze zich onder de artiestennaam Julia Zahra. In dat jaar doet ze ook mee aan het tv-programma De Beste Zangers van Nederland. In dit programma zingt ze het nummer 'Just an illusion' van BZN. Een jaar later wordt het nummer een Top 10-hit in Fiji en later ook in andere landen in de Stille Ocean. Er volgen optredens in Fiji, Tahiti, Samoa en Nieuw-Zeeland.

Discografie Julia Zahra

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Julia Zahra

Audio/Video Julia Zahra

Video Julia Zahra

Julia Zahra - Just an ill...
Julia Zahra - Just an illusion - De Beste Zangers van Nederland
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Julia Zahra - Just an illusion - De Beste Zangers van Nederland

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer