Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KIT TROPENTHEATER

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

wereldmuziek

KIT Tropentheater

Het KIT Tropentheater maakt onderdeel uit van het Tropenmuseum in Amsterdam. Het theater stelt zich ten doel de bezoekers kennis te laten maken met cultuuruitingen uit niet-westerse landen. Naast de reguliere voorstellingen worden er ook thematische voorstellingen gehouden, zoals in 2010 rond het WK voetbal. Verder is er een educatief ...
Volledige biografie...

Biografie KIT Tropentheater

Het KIT Tropentheater maakt onderdeel uit van het Tropenmuseum in Amsterdam. Het theater stelt zich ten doel de bezoekers kennis te laten maken met cultuuruitingen uit niet-westerse landen. Naast de reguliere voorstellingen worden er ook thematische voorstellingen gehouden, zoals in 2010 rond het WK voetbal. Verder is er een educatief programma voor scholen en studenten. Naast muziek is er aandacht voor dans, fotografie, theater, literatuur en beeldende kunst. Door het wegvallen van de overheidssubsidie moet het Tropentheater vanaf 1 januari 2013 gedwongen zijn deuren sluiten.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video KIT Tropentheater

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer