Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KEIZER KAREL PODIA

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

cabaret, klassiek, musical, wereldmuziek

Online

website

Keizer Karel Podia

De Keizer Karel Podia zijn de verzamelde podia aan het Keizer Karelplein in Nijmegen. Het gaat om de Stadsschouwburg en Concertgebouw De Vereniging. De Stadsschouwburg van Nijmegen behoort tot de grotere theaters in Nederland en trekt jaarlijks ruim honderdduizend bezoekers naar de voorstellingen. Het uit 1915 daterende Concertgebouw De ...
Volledige biografie...

Biografie Keizer Karel Podia

De Keizer Karel Podia zijn de verzamelde podia aan het Keizer Karelplein in Nijmegen. Het gaat om de Stadsschouwburg en Concertgebouw De Vereniging. De Stadsschouwburg van Nijmegen behoort tot de grotere theaters in Nederland en trekt jaarlijks ruim honderdduizend bezoekers naar de voorstellingen. Het uit 1915 daterende Concertgebouw De Vereeniging heeft een prachtige architectuur in Art Deco en Art Nouveau en staat bekend om zijn uitstekende akoestiek. Het gebouw is in 1999 geheel gerestaureerd en gerenoveerd, waarbij de zalen in originele staat zijn teruggebracht.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Keizer Karel Podia

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer