Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KERN KOPPEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

hiphop, Nederhop, rap

Online

Officiële website

Pseudoniemen

Kernkoppen, Nuclear Family

Kern Koppen

Kern Koppen is een creatief hiphopcollectief uit Den Haag. In 2010 komt hun eerste album Eén uit bij het label van rapper Blaxtar. Op het album is Nederlandstalige rap te horen met invloeden uit de hiphop, funk en jazz. Zelf noemen ze het cross-over cult-rap. De groep treedt op met ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ki   rap
Tommy Giles   elektronica, producer

Overige muzikanten

Ahab   rap

Biografie Kern Koppen

Kern Koppen is een creatief hiphopcollectief uit Den Haag. In 2010 komt hun eerste album Eén uit bij het label van rapper Blaxtar. Op het album is Nederlandstalige rap te horen met invloeden uit de hiphop, funk en jazz. Zelf noemen ze het cross-over cult-rap. De groep treedt op met diverse muzikanten, onder anderen bij The Hague Jazz en de Nationale Jazzdag. In 2013 kondigt de groep aan om bij ieder seizoen een EP uit te brengen. Het eerste deel uit het vierluik heet Lente Koorts. In juni van dat jaar wordt de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Discografie Kern Koppen

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Kern Koppen

Audio/Video Kern Koppen

Video Kern Koppen

Kern Koppen - Ruimte Weer...
Kern Koppen - Ruimte Weer (Official Video)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Kern Koppen - Ruimte Weer (Official Video)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer