Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KEVIN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

19-04-1994 - heden

Genre

hiphop

Kevin

De Rotterdamse rapper Kevin de Gier sluit zich in 2011 aan bij het Rotterdamse label Rotterdam Airlines. Na veel samenwerkingen heeft hij vanaf 2016 solo succes. Drie van zijn albums bereiken de eerste plaats in de Album Top 100. In mei 2020 tekent hij bij Noah's Ark. Gordelweg, zijn eerste ...
Volledige biografie...

Biografie Kevin

De Rotterdamse rapper Kevin de Gier sluit zich in 2011 aan bij het Rotterdamse label Rotterdam Airlines. Na veel samenwerkingen heeft hij vanaf 2016 solo succes. Drie van zijn albums bereiken de eerste plaats in de Album Top 100. In mei 2020 tekent hij bij Noah's Ark. Gordelweg, zijn eerste single voor dit label, bereikt de nummer 1-positie in de Single Top 100.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Kevin

Video Kevin

Kevin - Gordelweg (prod. ...
Kevin - Gordelweg (prod. Jordan Wayne)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Kevin - Gordelweg (prod. Jordan Wayne)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer