Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KOHFIE KONNECT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2004 - heden

Genre

hiphop, Nederhop, Nederlandstalig, pop/rock, rap

Online

Officiële website

Kohfie Konnect

Kohfie Konnect is een Nederhopkwartet bestaand uit producer Terilekst en rapper Jiggy Djé uit Amersfoort, rapper Tenshun uit Sittard en DJ Frankie Boxcutta uit Venray. Na de oprichting in 2004, enkele losse nummers, sporadische optredens en de videoclip Dikke Neus, verschijnt in 2008 het debuutalbum Hetiszover op het label Noah's ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jiggy Djé   rap, tekstschrijver
Dennis van der Meijden   producer, rap
Tenshun   rap
Frank Verstegen   draaitafels

Genoemd in de biografie van

2007   Jiggy Djé

Biografie Kohfie Konnect

Kohfie Konnect is een Nederhopkwartet bestaand uit producer Terilekst en rapper Jiggy Djé uit Amersfoort, rapper Tenshun uit Sittard en DJ Frankie Boxcutta uit Venray. Na de oprichting in 2004, enkele losse nummers, sporadische optredens en de videoclip Dikke Neus, verschijnt in 2008 het debuutalbum Hetiszover op het label Noah's Ark.

Discografie Kohfie Konnect

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Kohfie Konnect

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer