Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KORZO THEATER

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

hedendaags, jazz, klassiek, wereldmuziek

Online

website

Korzo Theater

Korzo in Den Haag is een kunstencentrum in het centrum van Den Haag met een eigen theater en een productiehuis. Het staat bekend als een avontuurlijk podium, maar ook als één van de grootste productiehuizen voor de dans van Nederland. Na een verbouwing opent het Theater op 4 februari 2011 ...
Volledige biografie...

Biografie Korzo Theater

Korzo in Den Haag is een kunstencentrum in het centrum van Den Haag met een eigen theater en een productiehuis. Het staat bekend als een avontuurlijk podium, maar ook als één van de grootste productiehuizen voor de dans van Nederland. Na een verbouwing opent het Theater op 4 februari 2011 weer zijn deuren. Het nieuwe gebouw is met zijn twee zalen, een presentatiestudio en drie repetitiestudio's een plek waar choreografen, muzikanten, regisseurs en videokunstenaars hun verhalen in dans, muziek en theater kunnen maken en presenteren. Het theater programmeert o.a. hedendaagse muziek, jazz, wereld, klassiek en (muziek)theater. Elke twee jaar vindt in Korzo het CaDance festival plaats voor moderne dans.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Korzo Theater

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer