Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LARUS HALLDOR GRIMSSON

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1954 - heden

Genre

hedendaags

Biografie Lárus Halldór Grímsson

Lárus Halldór Grímsson werd in 1954 in IJsland geboren. Opleiding Hij studeerde dwarsfluit als hoofdvak aan het conservatorium in Reykjavík.Vanaf 1980 studeerde hij elektronische muziek aan het Instituut voor Sonologie in Utrecht. Daarna ging hij weer terug naar IJsland. Activiteiten Op het gebied van pop en jazzmuziek heeft hij in IJsland in verschillende opnamestudio's ...
Volledige biografie...

Biografie Lárus Halldór Grímsson

1954

Lárus Halldór Grímsson werd in 1954 in IJsland geboren.


Opleiding

Hij studeerde dwarsfluit als hoofdvak aan het conservatorium in Reykjavík.Vanaf 1980 studeerde hij elektronische muziek aan het Instituut voor Sonologie in Utrecht. Daarna ging hij weer terug naar IJsland.


Activiteiten

Op het gebied van pop en jazzmuziek heeft hij in IJsland in verschillende opnamestudio's gewerkt.


Prijzen

Zes elektronische werken en By the skin of my teeth voor klavecimbel/synthesizer en tape zijn in 1993 verschenen op een cd van het IJslandse label ITM (ITM 7-03).

1993

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Lárus Halldór Grímsson

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer