Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LVC

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Pseudoniemen

Leids Vrijetijdscentrum

LVC

Het poppodium LVC (Leids Vrijetijdscentrum) is al sinds 1969 op dezelfde locatie in het centrum van Leiden te vinden. In het gebouw zijn een grote concertzaal, een bar en een loungevertrek te vinden. Ook is er een zolderzaal op de tweede verdieping, die wordt gebruikt in combinatie met de grote ...
Volledige biografie...

Biografie LVC

Het poppodium LVC (Leids Vrijetijdscentrum) is al sinds 1969 op dezelfde locatie in het centrum van Leiden te vinden. In het gebouw zijn een grote concertzaal, een bar en een loungevertrek te vinden. Ook is er een zolderzaal op de tweede verdieping, die wordt gebruikt in combinatie met de grote zaal. Er wordt breed geprogrammeerd, met jaarlijks enkele festivals voor locale acts. Naast concerten worden er in het LVC ook vaak dansavonden gehouden.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video LVC

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer