Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LEIF DE LEEUW BAND

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2014 - heden

Genre

blues, pop/rock

Online

Officiële website

Leif de Leeuw Band

Jam-band geformeerd rond de talentvolle gitarist Leif de Leeuw. Hij wordt door lezers van het blad De Gitarist meerdere keren op rij verkozen tot “Beste Blues/Rock-Gitarist Benelux”. De band wint in 2014 de Dutch Blues Challenge en in 2015 de titel "Best blues band" tijdens de European Blues Award. Naast ...
Volledige biografie...

Biografie Leif de Leeuw Band

Jam-band geformeerd rond de talentvolle gitarist Leif de Leeuw. Hij wordt door lezers van het blad De Gitarist meerdere keren op rij verkozen tot “Beste Blues/Rock-Gitarist Benelux”. De band wint in 2014 de Dutch Blues Challenge en in 2015 de titel "Best blues band" tijdens de European Blues Award. Naast blues komen tijdens hun jams ook stijlen als rock, funk, soul, roots en country langs. In januari 2019 bestaat de vaste formatie uit Leif de Leeuw (gitaar), Sem Jansen (zang en gitaar), Boris Oud (bas) en Tim Koning (drums), Rick Linzel (toetsen en zang) en Joram Bemelmans (drums).

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Leif de Leeuw Band

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer