Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LIANA FLU WINKS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Liana Flu Winks

Periode

2001 - heden

Genre

avant-garde

Online

Officiƫle website

Liana Flu Winks

Eclectisch trio met leden uit Schotland, Zwitserland en Nederland. Maakt naar eigen zeggen lichtverteerbare muziek op de grens van post-rock en easy tune. Liana Flu Winks doet in oktober 2002 een tournee door Europa met onder meer een optreden tijdens het Big Ear Festival te Budapest. In januari 2003 start ...
Volledige biografie...

Bezetting

Nina Hitz   basgitaar, cello, orgel
Wilf Plum   drums, zang
Lukas Simonis   banjo, gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2001   Dull Schicksal

Biografie Liana Flu Winks

Eclectisch trio met leden uit Schotland, Zwitserland en Nederland. Maakt naar eigen zeggen lichtverteerbare muziek op de grens van post-rock en easy tune. Liana Flu Winks doet in oktober 2002 een tournee door Europa met onder meer een optreden tijdens het Big Ear Festival te Budapest. In januari 2003 start het trio het project Liana Celluloid samen met drie filmmakers waarbij de muziek vooraf gaat aan de film in plaats van andersom. Het resultaat van het project is te horen op het tweede album The Discombobulators.

Discografie Liana Flu Winks

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Liana Flu Winks

Audio/Video Liana Flu Winks

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer