Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LINDA VAN DYCK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

18-05-1948 - heden

Genre

Nederbiet, pop/rock, zang

Online

Beeld en Geluidwiki

Linda van Dyck

Linda van Dyck (Amsterdam, 1948) is een van de weinige beatzangeressen uit de jaren ’60. Haar eerste single Stengun neemt ze op samen met de Haagse groep Boo & The Booboos. Ze brengt enkele singles uit en is op televisie te zien in popprogramma’s Moef Gaga en Fanclub. Linda ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Biografie Linda van Dyck

Linda van Dyck (Amsterdam, 1948) is een van de weinige beatzangeressen uit de jaren ’60. Haar eerste single Stengun neemt ze op samen met de Haagse groep Boo & The Booboos. Ze brengt enkele singles uit en is op televisie te zien in popprogramma’s Moef Gaga en Fanclub. Linda Van Dyck zal zich ontwikkelen tot een veelgevraagd actrice, waarmee ze in de voetsporen treed van haar ouders en stiefvader Ko van Dijk.

Discografie Linda van Dyck

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Linda van Dyck

Audio/Video Linda van Dyck

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer