Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LIVIN' BLUES EXPERIENCE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

blues

Online

Officiële website

Pseudoniemen

The Nicko C. Livin' Blues Experience

Livin' Blues Experience

Livin' Blues Xperience is een van de vele bluesgroepen in de lange muzikale carrière van Ni(c)ko Christiansen. Hij vormt de groep samen met gitarist Loek van der Knaap (in de jaren negentig actief in Livin' Blues en daarna in de Nicko C. Band), bassist Yaroon Vanniele (Hugh Masakela) en drummer ...
Volledige biografie...

Bezetting

Loek van der Knaap   gitaar
Niko Christiansen   percussie, saxofoon, zang
Jeroen van Niele   basgitaar
Kees van Krugten   drums
François Spannenburg   mondharmonica

Overige muzikanten

Ronald Oor   drums
Yaroon Vanniele   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2005   Livin' Blues

Biografie Livin' Blues Experience

Livin' Blues Xperience is een van de vele bluesgroepen in de lange muzikale carrière van Ni(c)ko Christiansen. Hij vormt de groep samen met gitarist Loek van der Knaap (in de jaren negentig actief in Livin' Blues en daarna in de Nicko C. Band), bassist Yaroon Vanniele (Hugh Masakela) en drummer Ronald Oor (I've Got The Bullets). In eerste instantie voluit als The Nicko C. Livin' Blues Experience en later onder de huidige naam met, naast gitarist Van der Knaap, drummer Kees van Krugten, bassist Jeroen van Niele en mondharmonikaspeler François Spannenburg.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Livin' Blues Experience

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer