Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MIR

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

MIR

Periode

2003 - heden

Genre

singer-songwriter

MIR

MIR is Mirjam Timmer, voormalige zangeres van het Friese duo Twarres. In het voorjaar van 2006 brengt ze haar eerste soloplaat Files From London uit met daarop naast de single Face To Face ook het duet The Deep Blue Sea samen met Jim Kerr, de voorman van de Schotse band ...
Volledige biografie...

Bezetting

Mirjam Timmer   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2005   Twarres
2006   Ellen ten Damme
2006   Marco Borsato
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie MIR

MIR is Mirjam Timmer, voormalige zangeres van het Friese duo Twarres. In het voorjaar van 2006 brengt ze haar eerste soloplaat Files From London uit met daarop naast de single Face To Face ook het duet The Deep Blue Sea samen met Jim Kerr, de voorman van de Schotse band Simple Minds. Het duet verschijnt ook op single.

Discografie MIR

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's MIR

Audio/Video MIR

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer