Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MAAIKE BREIJMAN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Bron: officiële website WOW

Periode

30-07-1976 - heden

Genre

coverbands, pop/rock, zang

Online

Facebook

Maaike Breijman

Maaike Breijman is een zangeres uit Haarlem. Na haar middelbare school gaat zij naar het consevertorium in Alkmaar. Daar studeert zij naast zang ook toneel en musical wat haar interesse heeft. Naar het conservatorium voltooid te hebben zingt zij in bands met verschillende stijlen, van gothic tot disco. Internationaal succes ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Biografie Maaike Breijman

Maaike Breijman is een zangeres uit Haarlem. Na haar middelbare school gaat zij naar het consevertorium in Alkmaar. Daar studeert zij naast zang ook toneel en musical wat haar interesse heeft. Naar het conservatorium voltooid te hebben zingt zij in bands met verschillende stijlen, van gothic tot disco. Internationaal succes krijgt de zangeres met haar impersonatie van de Britse zangeres Kate Bush. Breijman vertolkt haar songs maar ook haar dansroutines in de Britse voorstelling WOW! in 2014.

Discografie Maaike Breijman

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Maaike Breijman

Audio/Video Maaike Breijman

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer