Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MAIKAL X

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Maikal X

Periode

2008 - heden

Genre

pop/rock, rap, reggae

Pseudoniemen

Shyrock

Maikal X

Maikal X is Michael Parkinson oftewel Rollarocka a.k.a. Shyrock, voormalige zanger van Postmen. Vanaf 2008 treedt hij op met zijn band Evolution, onder meer tijdens Parkpop 2009 in Den Haag. In 2010 verschijnt het debuutalbum van Maikal X op Rock 'N Vibes Entertainment, het label dat ook onder andere Ziggi ...
Volledige biografie...

Bezetting

Michael Parkinson   rap

Overige muzikanten

Nauwshaad Abdoelgafoer   toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

2008   Postmen

Biografie Maikal X

Maikal X is Michael Parkinson oftewel Rollarocka a.k.a. Shyrock, voormalige zanger van Postmen. Vanaf 2008 treedt hij op met zijn band Evolution, onder meer tijdens Parkpop 2009 in Den Haag. In 2010 verschijnt het debuutalbum van Maikal X op Rock 'N Vibes Entertainment, het label dat ook onder andere Ziggi uitbrengt. Op de cd is het nummer Bear With Me geproduceerd door de Jamaicaanse topproducer Don Corleon, bekend van de vele hits van Sean Paul. Peetah Morgen van Morgan Heritage levert een gastbijdrage in het nummer We Know Why.

Discografie Maikal X

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Maikal X

Audio/Video Maikal X

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer