Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MARCHA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1987 - 1997

Genre

pop, songfestival

Marcha

Als de meidengroep Babe ophoudt te bestaan, gaat zangeres Marga Bult (geboren als Marga Groeneveld) solo verder onder de naam Marcha. Met het door Peter Koelewijn geschreven liedje Rechtop In De Wind behaalt ze in Brussel de vijfde plaats tijdens het Eurovisie Songfestival 1987. De hoge plaats levert echter niet ...
Volledige biografie...

Bezetting

Marga Bult   zang

Genoemd in de biografie van

1986   Babe
1987   Guus Westdorp

Biografie Marcha

Als de meidengroep Babe ophoudt te bestaan, gaat zangeres Marga Bult (geboren als Marga Groeneveld) solo verder onder de naam Marcha. Met het door Peter Koelewijn geschreven liedje Rechtop In De Wind behaalt ze in Brussel de vijfde plaats tijdens het Eurovisie Songfestival 1987. De hoge plaats levert echter niet het verwachte succes in eigen land op.

Discografie Marcha

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Marcha

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer