Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MATHILDE ALMEKINDERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1983 - heden

Genre

hedendaags

Biografie Mathilde Almekinders

Mathilde Almekinders werd geboren op 16 augustus 1983. Composities Met haar compositie De vloek van de farao voor viool en piano won zij een prijs bij de Landelijke Compositiewedstrijd voor Amateurcomponisten tot 18 jaar te Arnhem in 1996.
Volledige biografie...

Biografie Mathilde Almekinders

1983

Mathilde Almekinders werd geboren op 16 augustus 1983.


Composities

Met haar compositie De vloek van de farao voor viool en piano won zij een prijs bij de Landelijke Compositiewedstrijd voor Amateurcomponisten tot 18 jaar te Arnhem in 1996.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Mathilde Almekinders

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer