Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MAUD

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Maud

Periode

17-11-1981 - heden

Genre

musical, Nederlandstalig, pop, zang

Online

Officiële website

Maud

Nijmeegse zangeres die in 2004 als tweede eindigt in de tweede editie van Idols (achter winnaar Boris), resulterend in een platencontract bij Sony BMG en een sponsordeal met Etos. De eerste, door John Ewbank geschreven single Zoals Je Naar Me Kijkt wordt een grote hit. Het nummer is tevens de ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Overige muzikanten

Bob Willemstein   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2004   Daniëlle Mulder
2004   René Froger
2005   Hein Offermans
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Maud

Nijmeegse zangeres die in 2004 als tweede eindigt in de tweede editie van Idols (achter winnaar Boris), resulterend in een platencontract bij Sony BMG en een sponsordeal met Etos. De eerste, door John Ewbank geschreven single Zoals Je Naar Me Kijkt wordt een grote hit. Het nummer is tevens de titelsong van de film Floris. Maud Mulder is een van de drie deelnemers aan de 47ste editie van het Nationaal Songfestival 2006. In het najaar van 2005 verzorgt ze samen met musicalster Bastiaan Ragas een aantal concerten in de serie Dommelsch Dubbel Dutch. Op 24 maart 2007 zingt ze in stadion De Kuip te Rotterdam het Wilhelmus, voorafgaand aan het EK kwalificatieduel Nederland-Roemenië. In 2008 speelt Maud de rol van Roodkapje in de gelijknamige musical. In het seizoen 2010/2011 speelt ze samen met Geert Hoes de hoofdrol in de familiemusical De Gelaarsde Kat.

Discografie Maud

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Maud

Audio/Video Maud

Video Maud

Artiesten Voor Azië-Giro ...
Artiesten Voor Azië-Giro 555 ~ Als je iets kan doen
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Artiesten Voor Azië-Giro 555 ~ Als je iets kan doen

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer