Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

METROPOOL

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Metropool

Metropool is het grootste poppodium van Overijssel, gevestigd in een futuristisch gebouw vlak naast het station van Hengelo. Er zijn twee zalen, een grand café en vier oefenruimtes. Het gloednieuwe complex opent in november 2009, maar de voorloper hiervan bestaat al sinds de jaren tachtig. Metropool programmeert breed. Elke donderdag ...
Volledige biografie...

Biografie Metropool

Metropool is het grootste poppodium van Overijssel, gevestigd in een futuristisch gebouw vlak naast het station van Hengelo. Er zijn twee zalen, een grand café en vier oefenruimtes. Het gloednieuwe complex opent in november 2009, maar de voorloper hiervan bestaat al sinds de jaren tachtig. Metropool programmeert breed. Elke donderdag krijgt nieuw talent een kans tijdens Kickstart! in Het Paradijs.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Metropool

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer