Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MEZZ CONCERTS & DANCE

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Mezz concerts & dance

Mezz in Breda is gevestigd in een bijzonder gebouw, dat deels modern, deels monumentaal is. Het wordt in 2002 geopend als concertzaal. Er worden niet alleen optredens gegeven in de Grote Zaal, maar ook in het Mezz Café, met een capaciteit van 150. Hier krijgt ook beginnend talent een kans.
Volledige biografie...

Biografie Mezz concerts & dance

Mezz in Breda is gevestigd in een bijzonder gebouw, dat deels modern, deels monumentaal is. Het wordt in 2002 geopend als concertzaal. Er worden niet alleen optredens gegeven in de Grote Zaal, maar ook in het Mezz Café, met een capaciteit van 150. Hier krijgt ook beginnend talent een kans. Er wordt breed geprogrammeerd. Mezz is opgezet om de ontwikkeling van popmuziek in Breda te stimuleren. Daarom zijn er ook vier oefenruimtes.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Mezz concerts & dance

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer