Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MIDNIGHT TEMPTATION

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Midnight Temptation

Periode

2006 - heden

Genre

coverbands, rock

Online

Officiƫle website

Midnight Temptation

Midnight Temptation is een Haagse rockcoverband met drummer Beau Wassenbergh (Livin' Blues, Boom Boom Mancini, The Rest) en bassist Dave Bordeaux en gitarist Ron Knoester (Billy The Kid). Het repertoire dat de band in kroegen en op feesten en festivals speelt is zowel klassiek repertoire uit de jaren zestig en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Dave Bordeaux   basgitaar, mondharmonica, zang
Ron Knoester   gitaar, zang
Beau Wassenbergh   drums

Overige muzikanten

Sacha de Bruin   zang

Genoemd in de biografie van

2006   Beau Wassenbergh
2006   Billy The Kid

Biografie Midnight Temptation

Midnight Temptation is een Haagse rockcoverband met drummer Beau Wassenbergh (Livin' Blues, Boom Boom Mancini, The Rest) en bassist Dave Bordeaux en gitarist Ron Knoester (Billy The Kid). Het repertoire dat de band in kroegen en op feesten en festivals speelt is zowel klassiek repertoire uit de jaren zestig en zeventig van o.a. The Beatles, The Rolling Stones en Kinks als hedendaagse rockhits. Het trio speelt soms aangevuld met zangeres Sacha de Bruin.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Midnight Temptation

Audio/Video Midnight Temptation

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer