Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MONROE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Monroe in 2009

Periode

2008 - heden

Genre

meidengroepen, pop

Monroe

Monroe is een meidengroep met onder meer zangeres Raffaëla Paton, winnares van Idols 2006. De groep is vernoemd naar actrice Marilyn Monroe. Op 24 juli 2009 verschijnt de eerste single The Real Thing. Het trio voert het nummer onder meer uit in het televisieprogramma Lieve Paul PS van Paul de ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rachel Meibergen   zang
Germaine Ching-Yong   zang
Raffaëla   zang

Genoemd in de biografie van

2008   Raffaëla
2009   Fluitsma & Van Tijn

Biografie Monroe

Monroe is een meidengroep met onder meer zangeres Raffaëla Paton, winnares van Idols 2006. De groep is vernoemd naar actrice Marilyn Monroe. Op 24 juli 2009 verschijnt de eerste single The Real Thing. Het trio voert het nummer onder meer uit in het televisieprogramma Lieve Paul PS van Paul de Leeuw.

Discografie Monroe

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Monroe

Audio/Video Monroe

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer