Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MOON RUSH

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2010 - heden

Genre

pop/rock

Moon Rush

De melodieuze rockband Moon Rush bestaat uit singer-songwriter Ralph van Manen, gitarist/zanger Jay-P (Jan-Peter Beijersbergen), drummer Peter Dijkstra, bassist Rob Vermeulen en gitarist/zanger Wim Rebergen. De muzikanten ontmoeten elkaar tijdens een repetitie waarbij ze als sessiemuzikanten zijn ingehuurd en besluiten een band te vormen. In 2011 verschijnt hun eerste album ...
Volledige biografie...

Bezetting

Peter Dijkstra (4)   drums
Wim Rebergen   gitaar, zang
Jay-P   gitaar, zang
Ralph van Manen   gitaar, zang
Rob Vermeulen   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2010   Ralph van Manen

Biografie Moon Rush

De melodieuze rockband Moon Rush bestaat uit singer-songwriter Ralph van Manen, gitarist/zanger Jay-P (Jan-Peter Beijersbergen), drummer Peter Dijkstra, bassist Rob Vermeulen en gitarist/zanger Wim Rebergen. De muzikanten ontmoeten elkaar tijdens een repetitie waarbij ze als sessiemuzikanten zijn ingehuurd en besluiten een band te vormen. In 2011 verschijnt hun eerste album Out Of The Blue. De track Nothing To Lose en het titelnummer worden ook op single uitgebracht.

Discografie Moon Rush

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Moon Rush

Audio/Video Moon Rush

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer