Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MUSIC HALL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1983 - 1984

Genre

pop, songfestival

Music Hall

De groep Music Hall is speciaal door producer Peter Koelewijn en manager Cees van Leeuwen samengesteld om mee te doen aan de voorronde van het Eurovisie Songfestival in 1983. Het liedje Voulez-vous Danser? haalt de finale niet. Als de tweede single A.E.R.O.B.I.C. geen hit wordt gaat de groep uit elkaar.
Volledige biografie...

Bezetting

Frank Ashton   zang
Alfred Martens   zang
Cecilia de Bruin   zang
Lia Sijberden   zang
Maureen Makena   zang

Overige muzikanten

Shirley-Jane Mercier   zang

Genoemd in de biografie van

1983   Peter Koelewijn

Biografie Music Hall

De groep Music Hall is speciaal door producer Peter Koelewijn en manager Cees van Leeuwen samengesteld om mee te doen aan de voorronde van het Eurovisie Songfestival in 1983. Het liedje Voulez-vous Danser? haalt de finale niet. Als de tweede single A.E.R.O.B.I.C. geen hit wordt gaat de groep uit elkaar. Zanger Frans Biezen maakt solo platen onder de naam Frank Ashton en Cecilia de Bruin wordt onder de naam Cecilia de la Rie een van de drie zangeressen van Centerfold.

Discografie Music Hall

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Music Hall

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer