Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MUSICIANS UNION BAND

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1971 - 1973

Genre

blues, country, funk, gospel

Musicians Union Band

Musicians Union Band is een gelegenheidsproject van Nederlandse en Britse muzikanten met leden uit The Motions, Sandy Coast, Group 1850, Tee Set, Golden Earring, Earth & Fire, Q65 en Supersister die op initatief van Ray Fenwick en Hans Vermeulen op een dubbelalbum eigen materiaal afwisselen met covers van hun favoriete ...
Volledige biografie...

Bezetting

Nigel Olsson   drums
Hans van Eijck   percussie, toetsinstrumenten
Ray Fenwick   gitaar, zang
Rinus Gerritsen   basgitaar, piano
Jerney Kaagman   zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1971   Ferry Lever
1971   Hans Vermeulen
1971   Polle Eduard

Biografie Musicians Union Band

Musicians Union Band is een gelegenheidsproject van Nederlandse en Britse muzikanten met leden uit The Motions, Sandy Coast, Group 1850, Tee Set, Golden Earring, Earth & Fire, Q65 en Supersister die op initatief van Ray Fenwick en Hans Vermeulen op een dubbelalbum eigen materiaal afwisselen met covers van hun favoriete nummers. Het resultaat is een Amerikaanse klinkende plaat met invloeden uit blues, funk, gospel en country.

Discografie Musicians Union Band

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Musicians Union Band

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer