Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MUZIEKGEBOUW FRITS PHILIPS EINDHOVEN

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Het Frits Philipsgebouw in Eindhoven is in 1995 geopend door koningin Beatrix. Het is een eigentijds muziekgebouw met een internationale allure. Met een brede programmering wil het centrum de bezoeker inspireren, maar ook uitdagen. Daarom worden er ook eigenzinnige producties geprogrammeerd, zoals de serie Scherpdenkers. Verder zijn er speciale voorstellingen ...
Volledige biografie...

Biografie Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Het Frits Philipsgebouw in Eindhoven is in 1995 geopend door koningin Beatrix. Het is een eigentijds muziekgebouw met een internationale allure. Met een brede programmering wil het centrum de bezoeker inspireren, maar ook uitdagen. Daarom worden er ook eigenzinnige producties geprogrammeerd, zoals de serie Scherpdenkers. Verder zijn er speciale voorstellingen door debutanten en worden er series concerten gegeven met verschillende thema's. Het muziekgebouw beschikt over een eigen grand café/restaurant: Meneer Frits.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer