Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NIEUW TROMBONE COLLECTIEF

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

nieuw trombone collectief

Periode

2003 - heden

Genre

blaasinstrumenten, hedendaags, klassiek, trombone

Online

Officiële website

Nieuw Trombone Collectief

De wijze waarop het Nieuw Trombone Collectief nieuwe muziek voor trombone programmeert, componisten inspireert en uitvoert naast bestaand repertoire, spreekt een groot publiek aan. Van luisteraar tot componist, van bezoeker tot criticus, van amateur speler tot collega ensembles. Het Nieuw Trombone Collectief heeft in zijn relatief korte bestaan een ...
Volledige biografie...

Instrumenten

blaasinstrumenten, trombone

Genoemd in de biografie van

2001   Jörgen van Rijen
2004   Ruud van Eeten

Biografie Nieuw Trombone Collectief

De wijze waarop het Nieuw Trombone Collectief nieuwe muziek voor trombone programmeert, componisten inspireert en uitvoert naast bestaand repertoire, spreekt een groot publiek aan. Van luisteraar tot componist, van bezoeker tot criticus, van amateur speler tot collega ensembles. Het Nieuw Trombone Collectief heeft in zijn relatief korte bestaan een onvergelijkbare plaats veroverd in de ensemblewereld, zowel in Nederland als internationaal.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Nieuw Trombone Collectief

Audio/Video Nieuw Trombone Collectief

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer